CM analyserar!

Ny vecka och nya analyser som denna vecka presenteras av CM och Coach som skall försöka förvalta 512kr på ett förhoppningsvis vinstbringande sätt! Spontant så känns det som att vi denna omgång kommer att satsa alla pengar på ett TT så jag väljer att lägga fokus på match 1-8 och nedan följer en början till ett kommande komplett TT tips.

1. Kalmar FF-Elfsborg= x2
Svårtippad match men jag tror att guldfavoriten Elfsborg drar det längsta strået men matchen bör andå garderas!
2. Birmingham-Arsenal= 2
Arsenal verkar ha hittat formen ordentligt vilket gör att Birmingham borde bli en mumsbit för Arsenal, särskilt nu när dom bänkat vår svenska mittfältsgigant…
3. Chelsea-AstonVilla= 1x
Chelsea åkte ur CL och är nog rejält taggade att försöka hålla sig kvar i toppen och med 5-0 i ryggen, dock mot ett uselt motstånd, så tror jag Aston Villa får det svårt men matchen bör garderas då Aston Villa ha kryssat 3 av de senaste 4 matcherna.
4. Hull-Fulham= x2
Lite lurig match men Fulhams 4-1 mot Juve i UEFA cupen inger dock viss respekt och trots två raka torsk i ligan, mot Tottenham och ManC, så känns det ändå rätt att utgå från en 2:a men med gardering.
5. Tottenham-Portsmouth= 1
Inget snick snack utan detta är och ska vara en solklar 1:a, allt annat är skandal!!!!!
6. WestHam-Stoke= 1x
Svår macth att tippa, kan gå hur om helst men jag tror att WestHam drar fördel av hemmaplan och tar det men denna bör garderas med ett x.
7. Wolverhampton-Everton=12
Båda lagen har spelat bra det sista och kryssar relativt sällan så en 1 2 känns som ett bra alternativ.
8. Reading-West Bromwich= 1x
Trots ett mycket sämre tabell läge så tror jag ändå att Reading har en stor möjlighet att skrälla mot West Bromwich och ser man till inbördes möten lagen emellan så har Reading ett rejält övertag med 4 vinster 2 oavgjorda och bara en förlust….liten skrällvarning men måste garderas!!!

En komplett rad kommer imorgon torsdag efter att jag och Coach har enats om en gemensam rad, på återseende!

//CM

Lämna en kommentar