Då är det dax för team CM/Coach!

Japp, ny vecka och nytt team. Denna gång är det CM/Coach som har 512 SEK till förfogande att tippa precis vad man vill…Stryktips eller Topptips beroende på hur känslan är kring raden. Kanske helt enkelt blir en kombination av de två….ex hälften på S-tips och hälften på Topptips. Vi får helt enkelt se….målet är att tipsen ska ut på torsdag på vår sida! Vi gör därför som så att vi ger varsin analys här inför helgens omgång för att sen synka ihop raderna och se vad vi kommer fram till….

Coach första analys av helgens matcher kommer här nedan :

1. Kalmar FF-Elfsborg= 12
Spontant en seg match där Elfsborg imponerande hemma igår, MEN…nu är det på Fredrikskans och då kan allt hända….
2. Birmingham-Arsenal= 2
Här är det svårt att undvika att tippa med hjärtat…MEN, faktum är att Arsenal är formstarkast i PL och har verkligen det där lilla extra flytet just nu, därför tror jag de vinner denna matchen. B-Ham är inte alls det laget numera som de va tidigare på säsongen.
3. Chelsea-AstonVilla= 1
Här vill jag ju att Chelsea ska tappa poäng, MEN….Villa känns alldeles för ostabila, så det kommer Chelsea utnyttja och vinner nog här rätt enkelt.
4. Hull-Fulham= 1x
En rätt seg match, men Fulham har fokus Europa League just nu och det kommer Hull att utnyttja som kämpar förtvivlat om en PL-plats. 1x kommer man långt med, tror jag.
5. Tottenham-Portsmouth= 1
Tottenham har börjat bli lite mer stabila. Framförallt på hemmaplan är de riktigt bra så här finns inte en chans att Pompey ska kunna ta poäng.
6. WestHam-Stoke= 12
Lite lurig då det inte går att lita på nåt av lagen. WestHam har egentligen inte råd att få stryk här, men Stoke har imponerat i år och kan skrälla här.
7. Wolverhampton-Everton= 12
Wolves är ytterligare ett lag som vässat formen och även pressat de stora lagen på sistone. Everton är dock riktigt bra….känns vidöppen!
8. Reading-West Bromwich= x2
Också en match som känns vidöppen, men där West B får tipset lite mer pga den högre positionen i tabellen och har även i dagsläget mer att spela för än formstarka Reading som nu tagit sig upp på säker mark i tabellen.
9. Derby-Leicester= 1x
Derby är hemmastarka, men frågan är om det räcker mot Leicester som haft en strålande säsong efter nyår. Tror dock de tar max en poäng här, men lite seg är den….måste klura lite mer på denna.
10. Plymouth-Blackpool= x2
Plymouth är nog ett av lagen som ej klarar sig vidare i år, utan får fokusera på League One. Blackpool tycker jag imponerat, men verkar inte riktigt ha det där lilla flytet som krävs för att blanda sig i en kvalplats. Tycker dock de är bättre här och förlorar inte.
11. Preston-Queens PR= 12
Oj, vilken seg match. Preston är väl laget som får bära favoritskapet, men QPR behöver poängen och kan skrälla här.
12. Swansea-Ipswich= 1
Här har vi verkligen ett lag som imponerat den här säsongen och det är självklart Swansea. Kommer troligtvis klara en kvalplats, då de är extremt välorganiserade. Inget målrikt lag, men här vinner de mot Ipswich som inte är alls lika stabila..1-0 eller 2-0 blir det.
13. Watford-Middlesborough= 12
Som vanligt känns det som så avslutas kupongen med kanske svåraste matchen på kupongen. Watford har hamnat riktigt risigt till och Middlesb. har börjat spela lite bättre. Oerhört svårt att veta var man har dessa två lag just nu, så därför blir tipstecknet 12 till att börja med….

Såhär direkt efter en första analys, så känns ÅTERIGEN Championship otroligt svårtippat, så frågan är om det inte är bättre att satsa pengarna på ett Topptips denna gång istället….det här måste vi verkligen överväga, för spontant så känns det faktiskt så….Flertalet matcher i Championship känns som de kan gå hur som helst, vilket gör kupongen otroligt klurig. Jag får ventilera detta med CM och se vad han tycker, men jag röstar nog för att satsa de största pengarna på Topptips denna veckan!

Vi återkommer på torsdag med tipsen/tipset om vad vi har kommit fram till.

Ha det gott!

//Coach

Lämna en kommentar